Nieuwsarchief

5th October 2017Verantwoord beleggingsbeleid PNO Media beloond met 3 sterren

In een rangschikking van 50 pensioenfondsen op het gebied van maatschappelijk verantwoord beleggen, krijgt PNO Media 3 sterren. Daarmee komt het fonds in de op een na hoogste categorie. De rangschikking is het resultaat van de onafhankelijke ‘Benchmark Verantwoord Beleggen 2017’ door de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO).

5th October 2017Goede duurzaamheidsscore vastgoedportefeuille PNO Media

De vastgoedportefeuille van PNO Media heeft een hoge duurzaamheidsscore ontvangen van de Global Real Estate Sustainability Benchmark (GRESB). GRESB geldt als norm voor het beoordelen en benchmarken van vastgoedportefeuilles op het gebied van duurzaamheid.

22nd June 2017PNO Media publiceert een nieuwe Code Verantwoord Beleggen

PNO Media publiceert een nieuwe Code Verantwoord Beleggen. Deze code beschrijft de manier waarop Pensioenfonds PNO Media invulling geeft aan zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid als institutionele belegger.

31st March 2017PNO Media publiceert het jaarverslag verantwoord beleggen 2016

PNO Media publiceert voor de 9ste keer het jaarverslag verantwoord beleggen. In het jaarverslag is te lezen hoe PNO Media op alle aandeelhoudersvergaderingen heeft gestemd. Tevens wordt verslag gedaan van onze inspanningen met betrekking tot engagement.

29th November 2016VBDO Benchmark 2016

PNO Media heeft in het onafhankelijke onderzoek ‘Benchmark Verantwoord Beleggen 2016’ een 19de plaats behaald.

24th March 2016PNO Media publiceert het jaarverslag verantwoord beleggen 2015

PNO Media publiceert voor de 8de keer het jaarverslag verantwoord beleggen. In het jaarverslag is te lezen hoe PNO Media op alle aandeelhoudersvergaderingen heeft gestemd. Tevens wordt verslag gedaan van onze inspanningen met betrekking tot engagement.

12th November 2015PNO Media in de Hall of Fame 2015 van onderzoeksrapport Pax over kernwapenproducenten

Pax doet jaarlijks een groot wereldwijd onderzoek naar beleggingen in kernwapens door institutionele beleggers, en rapporteert hierover in haar rapport ‘Don’t bank on the Bomb’.

12th November 2015VBDO Benchmark 2015

PNO Media heeft in het onafhankelijke onderzoek ‘Benchmark Verantwoord Beleggen 2015’ een elfde plaats behaald . Dit is een onderzoek, uitgevoerd door de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling, dat pensioenfondsen beoordeelt op het gevoerde maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid.

11th May 2015PNO Media publiceert het jaarverslag verantwoord beleggen 2014

PNO Media publiceert voor de 7de keer het jaarverslag verantwoord beleggen. In het jaarverslag is te lezen hoe PNO Media op alle aandeelhoudersvergaderingen heeft gestemd. Tevens wordt verslag gedaan van onze inspanningen met betrekking tot engagement.

10th November 2014PAX roemt beleggingsbeleid PNO Media

Vredesorganisatie PAX heeft wereldwijd onderzoek gedaan naar investeringen door financiële instellingen in bedrijven die gerelateerd zijn aan de kernwapenindustrie.